Legyen saját tömlőszerelvényezőgépe!

Most a Parker akciója keretében

hihetetlen kedvező áron lehet profi

hidraulika tömlő szerelvényező gépe!

 

 

 

Elérhetőségek:

HIDRO-MOBIL
Hidraulika, Pneumatika, Kenéstechnika
Szaküzlet és Gyorsszerviz

Adószám:
11012490-2-02

E-mail:
shop@hidro-mobil.hu

Telefon:
Pénzügy:
+36 72 326 665
vagy
Értékesítés:
+36 72 510 051


Cím:
7628 Pécs, Pécsváradi u. 12/1.


Legfrissebb Hírek

KORN Recycling

<<< Vissza
 
2020.07.20

A KORN Recycling a Perma kenési rendszerekre támaszkodik

A KORN tanúsított hulladékkezelő cég, 190 alkalmazottat foglalkoztat 5 különböző helyszínen. Székhelye a németországi Albstadtban található, ahol a KORN a világ egyik legfejlettebb ipari hulladékgazdálkodását és az RDF-hulladék feldolgozását üzemelteti az energiaüzemekre világszerte. A KORN a perma kenőrendszerekre támaszkodik a megelőző karbantartás érdekében a folyamatos gyártási folyamat garantálása érdekében.

A KORN Recycling alapvető kompetenciája a kereskedelmi, ipari és kommunális hulladék ártalmatlanítása. Az újrahasznosítást és a hulladék hasznosítását folyamatos innovációs folyamatnak kell alávetni. 16 különféle hulladékkategória létezik, amelyek egy részét másodlagos nyersanyagokká lehet feldolgozni. A másodlagos nyersanyagok pontos visszanyerése és a termelési folyamatba való visszatérés érdekében olyan csúcstechnológiát alkalmaznak, mint a rádiótechnika, az infravörös technológia, az indukciós és mágneses válogatási és szétválasztási szakaszok a szitáláshoz és a levegő elválasztásához. A nem újrahasznosítható hulladékokat minőségellenőrzött, kiváló minőségű alternatív üzemanyagokká dolgozzák fel, amelyeket a cement- és erőműiparban használnak olyan primer energiaforrások helyettesítésére, mint a szén, a gáz vagy az olaj. 2012-ben a KORN Recycling elnyerte a Baden-Württemberg innovációs díjat e koncepcióért..

Professzionális karbantartás perma kenőrendszerekkel

Alexander Korn ügyvezetõ igazgató szerint a gépi leállások hatalmas költségeket okoznak, mivel ez a helyzet láncreakciót válthat ki. Egy elem lebontása leállíthatja az egész rendszert. Ez az egyik oka annak, hogy a különféle rendszerelemek, például aprítógépek, szállítószalagok, görgőscsapágyak stb. Megelőző karbantartása és megfelelő kenése annyira fontos, hogy a gyártási folyamatok által okozott magas hőmérséklet és por a karbantartást még nehezebbé teszi.

A KORN Recycling a perma kenési rendszerekre támaszkodik. Dietmar Joost, termelési igazgató és munkavédelmis szerint a perma FUTURA a szállítószalagok kenésére, a STAR VARIO pedig az elektromos motorok kenésére szolgál. Különböző kenési rendszerek használata lehetővé teszi a KORN Recycling számára, hogy alkalmazkodjon a különböző gépelemek egyedi kenési jellemzőihez.

A perma STAR VARIO egy elektromechanikus rendszer, amely biztosítja az összes kenési pont megbízható és folyamatos kenését 60 ° C-ig terjedő hőmérsékleten, még ha az adott pont rezgésnek is ki van téve. Friss kenőanyag alkalmazásával a perma automatikus kenőrendszerek megakadályozzák a folyadékok, a szennyeződés és a por bejutását, ezáltal biztosítva a problémamentes munkafolyamatot. A perma STAR VARIO meghajtók újrafelhasználhatók, tehát összhangban állnak a KORN vállalati filozófiájával: „Ne dobja el, használja újra”. A zsírvezetékek használata lehetővé teszi a távoli bekötést a veszélyes területeken (például aprítók) vagy közvetlen bekötést az egyszerűen elérhető helyeken, a munkahelyi biztonsági előírások betartása érdekében.
.

All-in-one service

A perma megfelelő kiegészítőket kínál minden alkalmazáshoz. A gép különféle alkatrészeinek újbóli kenési mennyisége könnyen kiszámítható a perma SELECT APP szabad alkalmazás segítségével. A KORN Recycling a perma MLP alkalmazással kezeli az összes kenési pontot. Ez az alkalmazás áttekintést nyújt az összes kenési pontról és a közelgő karbantartási munkákról. A perma szakképzett személyzet szakmai tanácsokkal támogatja a Dietmar Joost. Egyre több kenési pontot korszerűsítettek a perma kenőrendszerekkel. Dietmar Joost szerint a KORN Recycling több mint elégedett a perma kenőrendszerekkel, valamint a perma által nyújtott szolgáltatással és támogatással..