Legyen saját tömlőszerelvényezőgépe!

Most a Parker akciója keretében

hihetetlen kedvező áron lehet profi

hidraulika tömlő szerelvényező gépe!

 

 

 

Elérhetőségek:

HIDRO-MOBIL
Hidraulika, Pneumatika, Kenéstechnika
Szaküzlet és Gyorsszerviz

Adószám:
11012490-2-02

E-mail:
shop@hidro-mobil.hu

Telefon:
Pénzügy:
+36 72 326 665
vagy
Értékesítés:
+36 72 510 051


Cím:
7628 Pécs, Pécsváradi u. 12/1.


Tisztelt Lehetséges Üzleti Partnerünk!

 

Cégünket 21 éves szakmai múlttal a hátunk mögött azzal a szándékkal ajánljuk az Ön figyelmébe, hogy mozgás- és kenéstechnológiához kapcsolódó problémáikhoz megoldást és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk.

 

Hét indok, amiért érdemes bennünket választania:

 

1. Kiváló minőségű termékeket forgalmazunk! A legnagyobb amerikai hidraulika és pneumatika elemeket gyártó cég, a PARKER HANNIFIN Co. termékeit képviseljük Magyarországon 1994 óta, mint szerződéses területi disztribútor. Kínálatunkban szerepelnek: PARKER-ERMETO csőszerelvények, tömítések, közcsavarok, acélcsövek, szűrők, szivattyúk, útváltó szelepek és egyéb hidraulikus, pneumatikus alkatrészek, teherautó és daruhidraulika /PARKER-VOAC/, szabványos és egyedi hidraulikus és levegős munkahengerek, hidraulikus tápegységek, egyedi gépek, emelés és rögzítés technikai eszközök és berendezések. Magyarországon mi nyitottuk meg a Parker első hidraulika áruházát, az ún. ParkerStore-t. Immár rendelkezünk egy pécsi és egy dunaújvárosi ParkerStore-al.

Kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk a német BIJURDELIMON GmbH kenéstechnikai cégnek, ami központi kenőrendszerek kiépítéséhez szükséges elemeket és megoldásokat gyárt és forgalmaz.

Mindezek mellett forgalmazzuk a német perma-tec High Technology Lubrication cég egy- és többpontos kenőrendszereit is. A perma a vezető gyártója az egyedi zsírkenő rendszereknek, a látszatra egyszerű zsírzó patronoktól kezdve a bonyolultabb, számítógépes vezérléses többpontú rendszerekig.

 

2. Megrendelőink folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodó szolgáltatásokat kínálunk!  Automatizálási megoldások, komplett hidraulikus, pneumatikus és központi kenéstechnikai rendszerek vagy akár alkatrészek tervezése, kivitelezése, gyártása, forgácsolása, tömítésgyártás saját CNC esztergával, szerszám és késélezés saját CNC szerszámélezőnkkel. Hidraulikus tömlők egyedi méretre készítése, javítása, „tömlődoktor” ügyelet, egyedi tömlőazonosító-rendszer szolgáltatás, olajszennyezettség vizsgálat lézeres részecskeszámlálónkkal, hidraulika, turbina és kenőolajak tisztítása víztől és szilárd szennyeződésektől, hidraulika és levegőszűrők, magas nyomású feszítő és préshidraulika, mérőműszeres /SensoControl/ vizsgálat, hibakeresés, diagnosztika, rendszeres időközönkénti karbantartás külön megállapodás szerint, igény szerint tanácsadás, oktatás, továbbképzés.

 

3. Személyre szabott, „partner-központú” kapcsolat­tar­tás! Rendszeres információ átadás, kapcsolattartás telefonon vagy internetes párbeszéddel. A legfontosabbnak azonban a személyes találkozókat tartjuk!

 

4. Megbízhatóság mindenek felett! Csodát tenni nem tudunk, nem is vállalkozunk rá. De amit megígérünk, amiben megegyezünk, azt határidőre teljesítjük!

 

5. Teljes körű garanciát vállalunk termékre és szolgáltatásra egyaránt! A gyári termékgarancián túl saját munkánkra, szolgáltatásainkra feltétel nélküli garanciát és kárfelelősségi jótállást vállalunk.   

 

6. 24 órás tömlőügyelet és hidraulikus gyorssegély szolgálat! A 20/333-7070-es telefonon állandóan elérhető hidraulikus szerelő munkatársunk, aki szervizünkben munkaidőn kívül és munkaszüneti napokon is segít problémája megoldásában.  

 

7. Reális, piaci viszonyokhoz igazodó, értékarányos árak! Különféle célzott akcióinkkal, rendszeresen visszatérő partnereink számára törzsvásárlói kedvezmények biztosításával szeretnénk megfelelő beszerzési forrást biztosítani!

 

Szakmai jellegű kérdéseikkel, megkereséseikkel forduljanak bizalommal hozzánk!

További információkat a www.hidro-mobil.hu illetve a www.perma.hu weboldalainkon talál.

 

„A siker egyedüli eszköze, hogy több és jobb szolgáltatást nyújtunk,

mint amit elvárnak tőlünk, bármiről is legyen szó!”   /Og.Mandino/

 

Palkó Zoltán
ügyvezető
HIDRO-MOBIL
Nem ismerünk lehetetlent!

 

 

 

  

 

Cégünk története

1994. június 1.

    Alapítás 5 alapító taggal. A Parker Hannifin Co. az alakulással egy időben szerződéses disztribútori kapcsolatot létesített velünk.

1997.

    A kezdeti 3 fős létszám 7-re fejlődött, az adminisztratív dolgozók száma 3-ra, a műszaki dolgozók száma 4-re gyarapodott.

1999.

    A műszaki létszám növekedése lehetővé tette termék- és szolgáltatatási kínálatunk bővítését. Amíg kezdetben főleg a termékeladásra koncentráltunk, 1999-től mind nagyobb hangsúlyt fektettünk a szerviz és gyártó tevékenységünkre is.
    Ekkor vezettük be a ma is működő 24 órás állandó tömlőügyeletet.

2004.

    A kenéstechnikai rendszereivel világelsők között levő DELIMON GmbH. kizárólagos magyarországi képviselete lettünk.
    Sikerült 2 cementgyárban komplett nagy volumenű zsírkenéstechnikai tervezési- és kivitelezési rendszerfeladatokat megoldanunk.

2005.

    Új, modern telephelyet építettünk. Egyben Magyarországon elsőként megvalósítottuk a Parker Hannifin Co. vevőcentrikus koncepciójának megfelelő ParkerStore áruházunkat.
    Tanúsítottuk az ISO2001 minőségbiztosítási rendszert.
    Megerősítettük tervezői tevékenységünket is. Ennek során új hidraulika-, pneumatika- és villamos tervező- és szimuláló számítógépes programot szereztünk be.

2007.

    Vállalat átszervezés során a cég szakemberekkel bővült.
    Az oktatást felvettük az állandó tevékenységeink sorába. Ennek keretében 2 nagyvállalati ügyfelünknél kétszer 2 hetes időtartamú helyszínre kihelyezett oktatást végeztünk.
    Spanyolországban új telephelyet létesítettünk
    Egy újabb nagyobb összegű beruházás keretében - mely egy új olaj-víztelenítő készülék - kiegészítettük és teljessé tettük cégünk fluidmanagement technológiáját. Így már teljes körűen tudunk megfelelni a vevők ez irányú kéréseinek.
    Kivásárlással egyszemélyes tulajdonosa lett a cégnek, a teljes 100 %-os tulajdoni rész birtoklásával.

2008.

    Sikerült az egy- és többpontos kenőrendszerek világpiacát 70%-ban "uraló" Perma-Tec GmbH-val magyarországi disztribútori szerződést kötni. A gázhajtású vagy elektromechanikus működtetésű professzionális kenőeszközök már ismertek és elismertek a magyar piacon, ezért ez az együttműködés nagy előrelépés számunkra.
    Megerősítettük az ISO2001 minőségbiztosítási rendszert.
   
 


 

Gépparkunk


A szakszerű munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges a legkorszerűbb technológia használata. Gépeink biztosítják az ügyfelek igényeinek szakszerű, gyors és pontos kiszolgálását.

A működéshez szükséges eszközök műszaki, technológiai színvonala, kapacitás jellemzői:
  

Hidraulika tömlőprés
TH-8-520
  1 db   PARKER típus, 1SN, 2SN, 4SP és 4SH tömlőkhöz, DN6-40 átmérő méretekhez, 240 tonna préselőerő
Hidraulikus próbapad   1 db   2x30 kW meghajtó teljesítmény, alkalmas szivattyúk, hidromotorok, útszelepek, nyomáshatároló szelepek állapot felmérésére
Lézeres olajszennyezettség vizsgáló           1 db   2-100 micronos nagyságú szennyeződések kimutatására alkalmas, a legmodernebb lézertechnológiával
SensoControl mérőműszer   1 db   Digitális kijelzésű diagnosztizáló készülék, számítógéphez csatlakoztatható, mérési eredmények elemezhetők segítségével
UCC mérőműszer   1 db   Analóg kijelzésű, kifejezetten nagy teljesítményű hidrosztatikus hajtások szivattyúinak kimérésére
Fiat Ducato   1 db   Áruszállítás, hidraulika szerviz
Renault Kangoo   1 db   Hidraulika szerviz
HYSTER típusú, gázüzemű
targonca 
  1 db   Anyagmozgatás