Legyen saját tömlőszerelvényezőgépe!

Most a Parker akciója keretében

hihetetlen kedvező áron lehet profi

hidraulika tömlő szerelvényező gépe!

 

 

 

Elérhetőségek:

HIDRO-MOBIL
Hidraulika, Pneumatika, Kenéstechnika
Szaküzlet és Gyorsszerviz

Adószám:
11012490-2-02

E-mail:
shop@hidro-mobil.hu

Telefon:
Pénzügy:
+36 72 326 665
vagy
Értékesítés:
+36 72 510 051


Cím:
7628 Pécs, Pécsváradi u. 12/1.


Általános szerződés feltételek

 

1. Vásárlás

1.1  A hidro-mobil.hu-ról történő vásárlás:

Elektronikus úton, az Interneten keresztül vagy telephelyünkön személyesen lehet vásárolni. Webáruházunkon keresztül történő vásárlás esetén minden esetben visszaigazolást küldünk. Amennyiben nem kap visszaigazolást, hívja ügyfélszolgálatunkat /06 72 215 190/

A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát (ha nincs vezetékes, a mobilt) minden esetben adja meg! Telefonszám megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni! 

A termékek saját oldalán a „kosár” funkcióra klikkelve tehetők az egyes termékek a kosárba. A megrendelő űrlap kitöltésével lehet elküldeni magát a rendelést. A későbbi vásárlás megkönnyítése érdekében és a különböző kedvezmények igénybevételéhez regisztráció szükséges.

Szállítás várható teljesítése: 
a megrendeléseket 2-4 munkanapon belül teljesíti cégünk, amennyiben az adott termék raktáron van. Ha az Ön által kiválasztott terméket nekünk is meg kell rendelnünk beszállítóinktól, e-mailben értesítjük a várható szállítási határidőről, mely szállítási határidő elérheti esetenként a 4-5 hetes időintervallumot is, terméktől függően.

Szállítási információ: Csomagjainkat futárszolgálat viszi házhoz. A fuvarozótól történő átvételnél mindig ellenőrizze, hogy a szállítmány nem sérült-e! Utólagos reklamációt nem fogadhatunk el. 


1.2. Kézbesítési díjazás
Az Ön által rendelt termékeket a TNT Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki /ezért lehetőleg a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol az adott intervallum nagyobb részében tartózkodik valaki/. 

Ha szeretné, hogy rendelését ne azonnal, hanem hónap végén vagy egy Önnek biztosan megfelelő /az általunk vállalt szállítási határidőt követő/ napon szállítsuk, kérjük, ezt jelezze a megjegyzés rovatban! Így összevonhatja több rendelését és szállítási költséget takaríthat meg.
Amennyiben még nem vásárolt nálunk, akkor postai utánvéttel vagy előreutalással tudjuk kiszállítani a rendelt termékeket.

Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség nem változik, a megrendelés eredeti összegéhez igazodik. A hiányzó, és általunk visszaigazolt tételt az áru beérkezésekor a saját költségünkön juttatjuk el Önhöz.


Szállítási áraink

Nettó 0-29.999,- Ft rendelési összegig:       nettó 2.500,- Ft szállítási költség

Nettó 30.000,- Ft értékű rendelés felett:      ingyenes

Postai utánvét esetén:                                 2.000,- Ft szállítási költség


Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja. 
Rajtunk kívülálló hibákért felelősséget nem vállalunk.

2. Garancia, szavatosság

2.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

2.2 Minden termék esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedõ által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk. 

2.3. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

2.4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan gyári hibásak.

3. Rendelés és szállítás

3.1. A Hidro-Mobil.hu oldalról történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. 

3.2. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az adott oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Hidro-Mobil.hu felelősséget nem vállal. 

3.3. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani. 

3.4. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. 

3.5. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, az értesítésen feltüntetik saját elérhetőségüket. A feltüntetett telefonszám segítségével Önnek kell felvenni a kapcsolatot a szállítóval a sikeres kiszállítás érdekében.

3.6. A kiszállítás 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! (a cím munkahelyi cím is lehet!) Raktárunk hétvégén és ünnepnapokon zárva tart.

3.7. Személyes átvétel esetén szállítási költséget természetesen nem számítunk fel.

3.8. A csomagolás, a kenőolaj, az elektromos és elektronikai berendezések környezetvédelmi termékdíja a bruttó árból megfizetésre került. 

3.9. Bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, munkanapokon 08.00-16.00 óra között a 06 72 215 190 telefonszámon, vagy az info@hidro-mobil.hu e-mail címen.4. A vásárlástól való elállás joga

4.1. A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon is. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli. 

4.2. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól is gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. 

5. Felelősség korlátozása

5.1. A Hidro-Mobil.hu oldalon való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. 

5.2. A Hidro-Mobil.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

  • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen hibás adat.
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Hidro-Mobil.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3. A Hidro-Mobil.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Hidro-Mobil.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. 

5.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. 

5.5 Egyedül a vásárló felelős a Hidro-Mobil.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a Hidro-Mobil.hu áruházban való vásárlásért. 

5.6. A Hidro-Mobil.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis major esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll. 

5.7. A Hidro-Mobil.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Hidro-Mobil.hu áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe. 

5.8. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Hidro-Mobil.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással. 

5.8. A Hidro-Mobil.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Hidro-Mobil.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. 

5.9. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Hidro-Mobil.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.