Legyen saját tömlőszerelvényezőgépe!

Most a Parker akciója keretében

hihetetlen kedvező áron lehet profi

hidraulika tömlő szerelvényező gépe!

 

 

 

Elérhetőségek:

HIDRO-MOBIL
Hidraulika, Pneumatika, Kenéstechnika
Szaküzlet és Gyorsszerviz

Adószám:
11012490-2-02

E-mail:
shop@hidro-mobil.hu

Telefon:
Pénzügy:
+36 72 326 665
vagy
Értékesítés:
+36 72 510 051


Cím:
7628 Pécs, Pécsváradi u. 12/1.


Legfrissebb Hírek

Perma Kenési rendszerek az újrafeldolgozó ipar számára

<<< Vissza
 
2019.07.25

The Expert in Lubrication Solutions

 

Perma Kenési rendszerek az újrafeldolgozó ipar számára

Az új termékek, másodlagos nyersanyagok vagy hulladékból történő energia előállításának folyamata során az újrahasznosító üzemek üzemeltetői gondtalan működésre és a berendezések maximális rendelkezésre állására támaszkodnak. A törőgépek, aprítók és pneumatikus szeparátorok mellett a legfontosabb berendezések a nagy és összetett szállítórendszerek. Bármilyen váratlan szállítószalag leállása, amelyet egy sérült csapágy vagy motor okoz, azonnal befolyásolja az összes további folyamatot. A perma kenési rendszerek ideális megelőző karbantartási eszközök a költséges berendezések leállásának csökkentésére.

Megbízható kenés por, hő és vibráció ellenére

perma STAR VARIO már évek óta sikeresen használható a szállítószalag-rendszereken. Az elektromechanikus kenőrendszer nagyon pontos, teljesen automatikus és független az üzemi hőmérséklettől és az ellennyomástól. Ugyanakkor a kenési helyeket víz és szennyeződés ellen védi.A szállítószalagok kenőanyag-ellátása megbízható és megakadályozza a költséges gép leállást. A perma kenési rendszerek folyamatosan működnek - még a gépek futása közben is.

A legfeljebb 5 méteres tömlővel szerelt rendszer, a nehezen hozzáférhető helyeken vagy erős vibrációval rendelkező kenési pontoknál is lehetséges rögzítése.A kenőrendszerek a veszélyes területektől távol telepíthetők és további speciális kiegészítők használhatók mint pl. egy rozsdamentes tartó vagy egy teljes méretű menetes takaró.A telepítés után a perma-kenési rendszerek jövőbeli cseréje könnyen elvégezhető a veszélyes területeken kívül. Ez növeli a munkahelyi biztonságot.

További infóért tekintse meg angol nyelvű szórólapunk „Recycling Industry“.

 

Előzze meg a csapágy meghibásodását!

A görgőscsapágyakat mindenféle iparágban használják - az újrafeldolgozó iparban és számos más ipari területen. Hogyan lehet megakadályozni a korai görgős csapágy kopását és hibáit?

A csapágyak folyékony vagy szilárd anyagokkal való szennyezése kopást okoz és csökkenti az élettartamot. Az öreg, nem megfelelő kenőanyagok vagy a nem megfelelő kenőanyag mennyiség szintén a csapágyhibák okai.

A perma kenési rendszerek folyamatosan kenőanyagot biztosítanak a kenési pontokhoz és a megfelelő mennyiségben. Megakadályozzák továbbá a víz, a szennyeződés és a por behatolását, ami meghosszabbítja a csapágy élettartamát.

 
 

perma SERVICE

A perma több mint 50 éve kínál innovatív és kreatív kenési megoldásokat professzionális műszaki tanácsadással és támogatással.

Az ingyenes APP-ok értékes eszközök a helyszíni karbantartási vezetők számára:

perma SELECT APP
Egy felhasználóbarát eszköz, amely kiszámítja a szükséges kenőanyag-mennyiséget a működési feltételek bevitele alapján.

perma MLP / MLP APP
Ez a kenésipont kezelő eszköz aktuális áttekintést nyújt az összes kenési helyről, és kényelmes koordinációt biztosít a közelgő karbantartási feladatokhoz..