Legyen saját tömlőszerelvényezőgépe!

Most a Parker akciója keretében

hihetetlen kedvező áron lehet profi

hidraulika tömlő szerelvényező gépe!

 

 

 

Elérhetőségek:

HIDRO-MOBIL
Hidraulika, Pneumatika, Kenéstechnika
Szaküzlet és Gyorsszerviz

Adószám:
11012490-2-02

E-mail:
shop@hidro-mobil.hu

Telefon:
Pénzügy:
+36 72 326 665
vagy
Értékesítés:
+36 72 510 051


Cím:
7628 Pécs, Pécsváradi u. 12/1.


Szolgáltatásaink

Ismerje meg a Hidro-Mobil szolgáltatásait!

 

Tömlőgyártás

 

PLC 3000 részecske számláló

Perma Kenőanyag adagolók

NewPig Pig-Mat folyadékfelszívók

TÖMLŐGYÁRTÁS


Nagyteljesítményű, 2400 kN maximális préserejű PARKER gyártmányú présgépünkkel nagynyomású hidraulikus tömlőket készítünk, és ezek sorozatgyártására is fel vagyunk készülve.

Mérettartományok: 1-, 2-, 3-, 4- és 6- acélbetétes tömlők, DN06 mm -től DN50 mm- es tömlő belső átmérőig, metrikus- és collos rendszerű valamint peremes szerelvények, egyenes, 45- illetve 90 fokos kivitelben.
A hidraulika tömlőkön kívül, nagynyomású mosó- és egyéb speciális tömlőket is készítünk, igény szerint javítást is vállalunk (toldás, csatlakozó újrafelhasználása stb.).

Az 1- és 2- acélbetétes DN06 - DN25 tömlőket a hordozható PARKER KarryKrimp- 1 tömlőgyártó présgépünkkel akár a helyszínen is képesek vagyunk elkészíteni!

Több viszonteladó partnerünk van, akiket bizományosi raktárkészlettel támogatunk, és akik a tőlünk vásárolt saját tömlőszerelvényező gépeikkel az ország különböző területein dolgoznak.

Bő raktárkészletünk és vevőközpontúságunk révén, elégedett partnereink száma egyre nő.

Hívja szervízes kollégánk a +36 20 333 7070

 

TERVEZÉS

Korszerű hidraulikus tervező és szimulációs programunkkal képesek vagyunk hidraulikus és pneumatikus rendszerek tervezésére, valamint a működés szimulációjára, ezáltal a minimálisra csökkentve a tervezési hibalehetőséget.
A hidraulikus és pneumatikus vezérlésekhez az elektromos vezérlést is meg tudjuk tervezni és ugyanúgy szimulálni is a működést.

 

SOROZATGYÁRTÁS

Vevői igény szerint megtervezünk és elkészítünk különféle szokványos vagy egyedi kialakítású hidraulikus és pneumatikus berendezéseket.
Külföldre is szállítunk, akár speciális üzemelési körülményeknek megfelelő kialakításban is
(pl.: trópusi kivitel).

 

SZERVIZ, JAVíTÁS

Javító- és szerviztevékenységeink
Telephelyünkön vállaljuk hidraulika hengerek, szelepek, szivattyúk stb. javítását.
Felkészültségünk alkalmas arra, hogy hidraulikus és pneumatikus berendezések komplett javítását, felújítását elvégezzük (daruk, hátraklapfal - emelők, teherautó hidraulika, célgépek stb.).
Különleges és kreatív megoldásokat igényel például egy húsipari gép pneumatikus rendszerének újjáélesztése, a tervezéstől a beüzemelésig.
Kedvező feltételekkel átalánydíjas karbantartási szerződéseket kötünk azon partnereinkkel, akik számára fontos, gépeik folyamatos üzemelése.

Vizsgáló- és diagnosztikai berendezéseink
A telephelyünkön levő próbapadunkkal be tudjuk vizsgálni a vevőink által kért hidraulikus szivattyúkat, szelepeket, illetve az általunk megjavított elemeket is le tudjuk próbálni.
A korszerű PARKER SensoControl műszerünk megkönnyíti a hibakeresést és állapotfelmérést, sőt sok esetben csak ez teszi lehetővé a hiba feltárását. Ennek segítségével századmásodpercnyi nyomáslökéseket is ki tudunk mutatni, megtalálva néhány rejtélyes hiba okát. Ezenkívül számítógépes kiértékelést és utólagos adatfeldolgozást tudunk végezni, valamint erről nyomtatott jegyzőkönyvet is készítünk.
Előnye, hogy nem csak telephelyünkön, hanem a helyszínen, a gép közelében is tudjuk használni.

A SensoControl használata és előnyei
A gondos hidraulikaszerelés, -javítás elképzelhetetlen profi műszerek nélkül. Ide tartoznak a különböző nyomás-, hőmérséklet-, térfogatáram érzékelők, a kiértékelő adatfeldolgozó szoftverek stb. A hibaforrás ezekkel könnyen beazonosítható.
A 6 - csatornás SensoControl mérőműszerekkel a helyszínen, a mérés elvégzése után akár azonnal jegyzőkönyv készíthető a mért adatokról.
Kínálatunkban szerepel valamennyi, a hidraulikus paraméterek mérésével kapcsolatos PARKER termék. A különféle elemek külön-külön is beszerezhetők, de kérésre egyedi tartalmú mérőtáskákat állítunk össze. Az összeállítás nem jelent többlet költséget a standard tartalmú mérőtáskákhoz képest.

Olajvizsgálat és olajszűrés
A legkorszerűbb PARKER WiFi icountOS olaj minta vizsgáló, lézeres részecskeszámlálónkkal vizsgáljuk a hidraulika olaj szilárd szennyeződés tartalmát, amelyről jegyzőkönyvet adunk. Egyben az olaj viszkozitását is megmérjük. A vizsgálatot a helyszínen is el tudjuk végezni jegyzőkönyvadással együtt. A részecskeszámlálót a berendezés mellékáramkörébe kötve folyamatos olajállapot jelentést is tudunk készíteni.
A legtöbb partnerünk postán küldi el az olajmintát, amit mi azonnal megvizsgálunk, és partnerünket faxon értesítjük az eredményről.
Ha szükséges, akkor olajszűrő kocsinkkal az olajat átszűrjük, megszabadítva ezzel a szilárd szennyeződésektől. Az olajszűrés után az olajat lézeres részecskeszámlálónkkal rögtön le is ellenőrizzük, így megrendelőnk biztos lehet a szűrés sikerében. Rendszeres olajállapot ellenőrzéssel hosszútávon kimutathatóak az olaj tisztántartásából adódó előnyök.

Mivel az egyik legkárosabb szennyeződés a víz, ezért ennek eltávolítása kiemelkedően fontos az olajkezelése során és erre külön figyelmet kell fordítani. Olajvíztelenítő berendezésünkkel mentesítjük olaját a nemkívánatos víztől. Előzetes felmérésünk során hordozható víztartalom mérő berendezésünkkel egyszerűen, akár a helyszínen kimutatjuk az olajban levő vizet.

Helyszínen végzett tevékenységek
Vállaljuk a helyszíni berendezések javítását, felújítását (kivágó prés hidraulika, papírbálázó gép, teherautó hidraulika stb.).
Új rendszerek kiépítését és beüzemelését is elvégezzük az adott helyszínen.