Legyen saját tömlőszerelvényezőgépe!

Most a Parker akciója keretében

hihetetlen kedvező áron lehet profi

hidraulika tömlő szerelvényező gépe!

 

 

 

Elérhetőségek:

HIDRO-MOBIL
Hidraulika, Pneumatika, Kenéstechnika
Szaküzlet és Gyorsszerviz

Adószám:
11012490-2-02

E-mail:
shop@hidro-mobil.hu

Telefon:
Pénzügy:
+36 72 326 665
vagy
Értékesítés:
+36 72 510 051


Cím:
7628 Pécs, Pécsváradi u. 12/1.


Parker Ultrahangos Csapágydiagnosztizálás

Parker MHC Bearing Checker FGH11510PA

 

 A Parker ultrahangos csapágy állapot diagnosztizáló (MHC) ellenőrzi a csapágy nagyfrekvenciás zajkibocsátását (AE) ami alapján állapítja meg annak kopási szintjét egy forgó-mozgó gépben. Egyedülálló módon érzékeli és feldolgozza ezeket a jeleket, majd állapotával kapcsolatos információkat jelenít meg. Ez egy nagyon korszerű állapot monitoring eszköz ami képes már a kialakulásakor jelezni egy csapágy hibát ez az ulttrahangos dignosztika jóval előbb jelzi a hiba megjelenését mint a hagyományos rezgés diagnosztika.

A készülék tápellátását egy beépített újratölthető akkumulátor biztosítja, amellyel akár 1000 mérést végezhetünk két töltés között. Az újratöltése a micro USB porton keresztül valósul meg, vagy a készülék csatlakoztatható bármilyen szabványos PC USB portjához.

Ezzel a Parker ultrahangos csapágy állapot diagnosztizálóval (Parker Kittiwake’s MHC Bearing Checker) tudunk vállalni helyszíni állapotfelmérést, ami alapján ajánlatot tudnánk adni annak kenési módjára, vagy esetleg cseréjére!